vrijdag 27 juni 2014

Nieuwe camera♥


Hooi vandaag een nieuwe video ik heb namelijk een nieuwe camera! Liefs

donderdag 26 juni 2014

Tips om een blog bij te houden.

Vandaag heb ik voor jullie mijn tips om een blog bij te houden. Als eerst dit zijn mijn tips en het kan zijn dat jij er anders over denkt maar het zijn die voor mij werkte. Zoals jullie misschien wel weten blog ik al best lang alleen ben ik heel vaak gestopt en dan begon ik weer en dan vergat ik het elke keer weer en nu ben ik sinds januari al bezig en gaat het goed!


Als je een blog wilt beginnen is het belangrijk dat je een onderwerp kiest of meerdere dingen waar je over wilt gaan schrijven. Meerdere dingen zijn wel handig want, dan heb je variatie in je artikelen en dan maak je het voor jezelf ook leuk. Start alleen een blog als je het zelf wilt! Dit is heel belangrijk want, als je het niet leuk vind dat voelt het als een verplichting en dan ga je tijd invullen met dingen die je niet leuk vindt om te doen. Ook moet je een doelgroep kiezen zelf schrijf ik over beauty, fashion, lifestyle nou heb ik een brede doelgroep eigenlijk elke leeftijd.

Maak een planning hoeveel tijd heb ik per week en hoeveel artikelen wil ik gaan maken per week. Ik raad je echt aan om rustig te beginnen met 1 artikel per week en dan is het handig om 1 vaste dag te kiezen zodat mensen weten wanneer er een artikel komt! Toen ik het heel druk had koos ik voor de woensdag dan kon ik in het weekend veel vooruit werken. Natuurlijk wil je elke dag een artikel online hebben maar dit hou je nooit lang vol en dan vindt je het niet meer leuk omdat, je het niet vol kan houden. Dit heb ik zelf meegemaakt dat ik te veel wou gaan doen en dat ik het heel druk kreeg en dus geen tijd had voor mijn blog en dat ik geen inspiratie meer had en toen ben ik gestopt. Want, heel belangrijk je blog is je hobby maar je school gaat voor.

Wat ook heel belangrijk is vooruit werken zelf ben ik iemand die heel veel planningen maak met leuke ideeën en zodra ik tijd heb (op dat moment heb ik ook de meeste inspiratie en krijg ik artikelen zo getypt) ga ik vooruit werken en dat is vooral heel handig als je weinig tijd hebt! Dan heb je voor een lange tijd allerlei artikelen en zo heb je veel plezier in bloggen.

Begin niet met Youtube of je eigen blog alleen maar voor samenwerkingen natuurlijk is het heel leuk om samen te werken maar als je het alleen daar voor doet is je plezier zo weg en kleine bloggers werken niet zoveel samen met bedrijven.

Kijk rond op de blog van een ander en haal daar inspiratie uit maar ga iemand niet na doen of kopieer alles iemand doet daar veel moeite voor en andere merken het altijd of je iemand na doet ja of nee.

Je kunt je blog leuk maken door je artikelen met plezier te schrijven en ook te reageren op comments van je lezers zo maak je de band ook beter en het is leuk.

Trek je niet teveel aan van haatreactie's iedereen krijgt haatreactie's en diegene wilt je waarschijnlijk alleen maar uittesten hoe jij reageert zelf heb ik er gelukkig niet heel veel last van en lach die mensen altijd uit waar hun tijd aan verdoen om zichzelf belachelijk te maken! En meestal reageer ik er niet op of verwijder ik de reactie. Het is ook een tip om er niet op te reageren die mensen willen jou boos of verdrietig krijgen en als je er niet op reageert laat je merken dat het je niks doet en stopt het vaak.

Dit waren mijn tips om een blog bij te houden en waar je allemaal om moet denken. Ik hoop dat jullie er iets aan hebben! liefs Michelle

woensdag 25 juni 2014

What's on my phone



Het leek mij heel leuk om een update te filmen wat er allemaal op mijn mobiel staat! Dus ik besloot om het ook te doen. Liefs Michelle

dinsdag 24 juni 2014

Mijn 3 favoriete youtubers

Vandaag een artikel over mijn favoriete youtubers. Ik volg heel veel mensen maar dit zijn toch wel mijn favorieten!



Mijn eerste favoriete is Mascha van beautygloss. Ik volg haar al een hele poos en vindt haar beauty filmpjes superleuk! Maar ik ben heel dol op haar vlogs. Mascha is voor mij echt een voorbeeld!



De Tweede Persoon is kiwi (Nicol) en zij zet elke dag een filmpje op youtube namelijk, een vlog. Ik vind haar zo tof ze is altijd zo happy enthousiast en maakt echt iets leuks van haar leven. Wat ik ook heel leuk vindt is dat ze altijd zo dankbaar is. Ze is in een korte tijd best wel populair geworden en ze vind het zelf heel leuk en die positiviteit die kiwi uitstraalt maakt mij heel blij! En ik hou de laatste tijd heel veel van vlogs. Dus kiwi is tof!!



De derde persoon wie kent hem niet? Enzoknol ik volg hem nu al een poosje ik zag hem bij iemand voorbij komen op youtube en dat was net het moment dat ik vlogs leuk begon te vinden. Toen ben ik hem gaan volgen en ik vind het zo tof! Hij is heel grappig en zijn vlogs zijn heel random en daar hou ik van. Wat ik ook leuk vindt en wat echt iets is wat ik ook moet krijgen Enzo heeft overal schijt aan hij vlogt overal in het openbaar en schaamt zich niet en als iemand hem raar aankijkt doet het hem ook niks! Dat wil ik ook haha.

Dit zijn mijn favoriete youtubers. Ik heb er nog wel meer maar dit zijn mijn favoriete. Wat is jouw favoriete youtuber? Liefs Michelle.

zaterdag 21 juni 2014

Social media.

Hoi, vandaag een artikel met al mijn social media waar jullie mij op kunnen volgen.


Ik ben te vinden op twitter. Ik tweet regelmatig dingen over mijn youtube, blog maar ook persoonlijke dingen en nieuwtjes over wat ik ga doen
Link: https://twitter.com/jazzmijn1


Youtube de plek waar het allemaal begon! ik begon met filmpjes maken en toen heb ik twitter aangemaakt en mijn blog en nog instagram. Ik denk dat jullie mijn youtube naam wel kunnen raden.
Link: https://www.youtube.com/user/jazzmijn1


Sinds kort heb ik ook instagram aangemaakt! Zelf ben ik niet heel fanatiek met foto's maken en erop zetten maar wel met volgen.
Link: http://instagram.com/xjazzmijn


En voor vragen heb ik ook een mailadres.
Link: xjazzmijn1@hotmail.com

Liefs Michelle

donderdag 19 juni 2014

Diy quote


De laatste tijd vindt ik het heel erg leuk om extra video's te maken en ook vandaag had ik weer een extra video een diy

Mijn ervaring met Youtube, Blog

Hoi, het leek mij wel leuk om mijn ervaringen te delen over youtube, blog, social media. Ik zit zelf nu al een tijdje op youtube. Hiervoor heb ik ook een ander kanaal gehad (beautygirl816) Daar maakte ik filmpjes met de webcam en op het laatst ook met de camera die ik nu heb. Maar ik ben met dat kanaal gestopt ik vond de naam kinderachtig en ik vond het kanaal gewoon niet leuk.

Toen was mijn keuze gemaakt ik wou een ander kanaal met een leuke naam waar ik mezelf kon zijn en niet aan beauty was verbonden. Ik koos voor Jazzmijn1 je zult vast denken waarom ga je voor de naam Jasmijn als je Michelle heet? Ik word vaak Jasmijn genoemd waarom? ik heb geen idee. Maar zelf vind ik het een hele leuke naam en dacht hier moet ik wat mee doen. Dus na even dubben koos ik voor Jazzmijn1. Zelf ben ik heel blij met de naam en het gaat goed op Youtube ik heb nu meer dan 300 leuke abonnees en met mijn blog gaat het ook goed. Ik heb nu ook meer plezier in youtube en bloggen eerst voelde het een beetje als verplichting en toen ben ik een poos gestopt met bloggen maar ik mistte het heel erg en nu kan ik niet meer zonder.

Youtube heeft voor mij veel voordelen ik kan doen wat ik leuk vind en mijn passie delen, Hetzelfde geld voor bloggen ik vind het heel leuk om te schrijven en nu kan ik mijn verhaal of mening kwijt. In het begin vond ik het raar om tegen een camera te praten maar voor mij is dat nu de normaalste zaak van de wereld. Sinds kort vlog ik ook daar moet ik nog wel een beetje aan wennen maar dat gaat me ook steeds makkelijker. Wel vindt ik het (nog) raar om in het openbaar te vloggen al die mensen die je aankijken maar daar wen ik wel aan! Ik vind het goed dat mensen kunnen doen wat  ze leuk vinden voor de een is dat bloggen,filmen,sporten enz. Youtube heeft mij ook sterker gemaakt ik ben zelf een verlegen meisje en vind het moeilijk om voor mezelf op te komen en hier heb ik ook een curcus voor gevolgd in de 1ste klas en dat heeft wel geholpen en hoe ouder ik word hoe beter het gaat! Maar youtube heeft hier ook bij geholpen en haatreacties maken je ook sterk! Zelf krijg ik niet heel veel haat gelukkig maar ik heb er mee leren omgaan. Ik ben blij dat ik er achter ben gekomen wat youtube is. Zelf ben ik ook heel erg blij door youtube heb ik hele leuke mensen leren kennen en dat maakt youtube een stuk leuker! X Michelle 

woensdag 18 juni 2014

Opgemaakt #2



Weer een opgemaakt filmpje. Er komen nog 2 delen en dan duurt het weer even! Liefs Michelle

dinsdag 17 juni 2014

Vlog #12 geslaagd,buiten,veel praatjes, waarom ik mijn gezicht niet film




Dit keer heb ik een bonus video het is een hele lange vlog! Ik had heel veel zin om weer een dagje te gaan vloggen en het werd een beetje een lange vlog

Review dagcreme loreal paris skinperfection.

Hoi, vandaag heb ik voor jullie een review van Loreal Paris skinperfection en dit is een hydraterende dagcrème. Zelf heb ik allemaal proefmonsters getest dus de foto zelf komt van internet.


Dit is een hydraterende dagcrème het is een fijne substantie de crème is niet te dun en ook niet te dik. Je kunt het makkelijk uitsmeren en dat vindt ik altijd heel fijn. Het heeft een lekkere geur wel een parfum geur dus als je een hele gevoelige huid hebt kun je er wat minder tegen. De crème trekt snel in je huid en je huid ziet er niet vet uit en het voelt ook niet plakkerig aan. Ook ziet mijn huid er minder droog uit en ik krijg er geen rare puistjes of plekjes van. Zelf vindt ik het een hele fijne dagcrème en het is te koop in elke drogisterij. Liefs Michelle

maandag 16 juni 2014

15 question tag





Vandaag heb ik voor jullie een leuke tag. Veel plezier met kijken x Michelle

zaterdag 14 juni 2014

Spam je blog!



Spam je blog! Het is zover ik zie het bij heel veel mensen voorbij komen en vindt het zelf ook een heel leuk idee. Ik vind het altijd leuk om van andere mensen hun artikel te lezen en daar dingen van te leren of inspiratie uit te halen. Dus vandaag is de kans promoot jezelf. Liefs Michelle

vrijdag 13 juni 2014

Review masker skin polisher



In het filmpje heb ik het masker getest dit was een masker met crème en honing en het was anti stress het leek mij de perfecte tijd om het masker nu te gaan testen omdat, ik nu lekker klaar ben met mijn examens en al het stress eruit kan! Ik heb het masker besteld op bol.com maar het is ook bij de drogisterij te koop. Ik was er heel benieuwd naar omdat, ik nog nooit een masker had geprobeerd van dit merk. Toen was het zover ik ging mijn huid grondig reinigen zoals ik ook had vertelt in het artikel gezichtsreiniging en toen ging ik het masker opbrengen eerst had ik gedoe met het openmaken van de verpakking die zat heel goed vast! Toen ging ik het masker aanbrengen de geur was heel sterk zelf vond ik het wel lekker. De substantie van het masker was dik door de crème en er zat ook een lichte scrub doorheen. Mijn huid is redelijk gevoelig en toen het masker zat moest je het 10 tot 15 minuten laten intrekken bij mij begon het meteen te branden dus het ontspan momentje zat er bij niet bij! Na 7 minuten heb ik het masker eraf gehaald. Het eraf halen ging heel makkelijk en mijn huid zag er heel mooi uit ondanks het zo brandde mijn rare plekjes op mijn gezicht zijn allemaal weg en de onzuiverheden zijn ook weg. Dus het masker heeft bij mij goed zijn werk gedaan dus ik ben heel tevreden! Nu is het een dag later en mijn huid ziet er heel mooi uit een stuk gezonder alleen ik heb nu wel bij mijn wang rare rode vlekjes dus ik ben er wel een beetje gevoelig voor helaas! Ik ben blij dat ik het masker heb gebruikt mijn huid ziet er een stuk beter uit.

x Michelle. 

donderdag 12 juni 2014

Geslaagd

Vandaag heb ik een heel leuk artikel! Ik heb gisteren namelijk te horen gekregen dat ik ben geslaagd voor mijn kader diploma. Yeah ik ben zo blij.

dinsdag 10 juni 2014

Huisdieren tag

Ik zag op youtube de huisdieren tag voorbij komen en het leek mij ook leuk om deze tag te doen. Zelf ben ik dol op dieren en zou er heel graag nog een paar bij hebben maar op dit moment heb ik 1 konijntje.

Wie is je huisdier?
Mijn huisdier is een konijn!




















Wat is je huisdier?
Nou ik denk dat we dat allemaal wel kunnen zien maar het is een konijn haha!

Hoe heet je huisdier?
Het is een hele unieke naam! namelijk, Nijntje maar ik noem haar ook vaak Nina.

Hoe oud is je huisdier?
Nijntje is nu 3 jaar. ik heb haar 1 dag voor mijn verjaardag gekregen superleuk! 

Wat voor een soort dier is jou huisdier?
Dat is voor ons onbekend we konden haar gratis ophalen omdat, die mensen teveel kleine konijntjes hadden en ze niet zelf konden houden en niemand ze wou kopen. En in de advertentie stond dat het dwergkonijntjes waren maar Nijntje is best wel groot en pluizig dus dan is het een iets grotere dwergkonijn. Maar als je plaatjes kijkt op internet zie je dat de meeste pluizige konijntjes groter zijn en super schattig!

Hoe oud was je toen je huisdier kreeg?
We hebben Nijntje nu 3 jaar en het was 1 dag voor mijn verjaardag dus ik denk dat ik 12 jaar was.

Doe een kunstje met je huisdier.
Een konijn kan niet veel kunstjes maar, ik heb wel een filmpje en omdat, het met mijn mobiel is gemaakt is het beeld gedraaid sorry daarvoor!


Liefs Michelle





zaterdag 7 juni 2014

Wishlist webstash Michelle

Een tijdje geleden kwam ik via youtube op een hele leuke website terecht namelijk: webstash ze hebben leuke sieraden en kleren mij lijkt het daarom leuk om een wishlist te gaan maken. Dit houdt in dat ik een lijst maak met de dingen die mij aanspreken en die ik wel zou willen kopen. De afbeeldingen komen allemaal van de site zelf af zodat, jullie goed kunnen zien hoe het eruit ziet!


Dit jurkje vindt ik heel tof! Zelf ben ik een jurkjes meisje en deze is heel mooi voor over je bikini. Zelf heb ik ook zo soort jurkje maar dan helemaal in het zwart en die gebruik ik ook als een normaal jurkje met een leuke legging. Wat ik ook heel leuk vindt is de print leuke neutrale kleuren maar toch niet simpel door de zebra print.

wauw wat een leuke oorbellen zijn dit echt mijn stijl. Zelf ben ik dol op een leuke outfit en dan je haar mooi in een vlecht, staart, of knot. En dan het liefst hele mooie opvallende oorbellen deze zijn ook mooi opvallend! Wat ik een heel leuk detail vindt dat de bovenkant is wat opvallender met een leuk werkje dat idee van een schakelketting en dan is de onderkant heel mooi recht deze oorbellen vindt ik heel tof!

Deze is heel tof dit is niet iets wat ik op dit moment snel zou kopen omdat , ik me niet fijn voel in een bikini ik voel me daar heel onzeker in en vooral voor mij een best bloot topje. Maar deze vind ik heel mooi vooral in het midden met dat opvallende bloemetje.

Ik ben dol op tassen maar de meeste tassen zijn zo duur! Maar deze vindt ik heel mooi een mooie bruine leren tas. De perfecte maat wow ik ben verliefd.

Ik moet altijd speciale ringen omdat, ik hele kleine en dunne vingers heb verschrikkelijk! Maar dit vindt ik een hele mooie ring ook weer met een schakelbandje heel erg mooi. En als je goed kijkt zie je er ook kleine bolletjes inzitten. Dit is een hele mooie ring en hele goede kwaliteit


Dit was mijn wishlist deze webshop heeft hele leuke items en ze hebben van alles hele mooie foto's ook ziet alles er heel mooi uit dus een hele goede kwaliteit. Wat zou jij willen hebben van de site? Liefs Michelle

Mijn blog: http://xbeautybyjazzmijn1.blogspot.nl/

vrijdag 6 juni 2014

Lookbook


Ik ben nu ook meer met fashion bezig er komen ook meer outfits op mijn blog en daarom besloot ik om een lookbook te gaan filmen! liefs Michelle

donderdag 5 juni 2014

Kimono vest.

Er is nu weer een nieuwe trend aan het door komen en dat is de kimono vest. Zelf heb ik er nog geen gezien in de winkel maar ik vind ze wel super leuk! Vooral de kimono's met bloemen vind ik geweldig en ik ga jullie er vandaag een paar laten zien die ik super leuk vind.

\

Deze vindt ik super mooi de lengte is mooi en wauw wat een leuke print. Mij lijkt dit zo lekker zitten een kimono is officieel een badjas dus dit is een lekkere lounge vest.


Deze vindt ik ook heel mooi deze stof is wat meer doorschijnbaar. En het model vind ik heel leuk echt een mooi model.



En als laatst dit vest super mooi dit is een aztec print mooie oranje kleur. Zelf denk ik dat dit het mooist staat bij meiden met een donkere huid zoals je ook op het plaatje ziet! Heel leuk gecombineerd.

Wat vinden jullie van deze trend? x

woensdag 4 juni 2014

Favorieten van april en mei


Hoi vandaag laat ik jullie van de afgelopen twee maanden mijn favoriete producten zien. Ik heb niet super veel favoriete dus ik heb besloten om het samen te voegen in 1 video! bedankt voor het kijken x

dinsdag 3 juni 2014

30 days challenge jump rope.

14306294614_8936859306_b

Ik zag net bij Daphne een artikel met een leuke challenge! Namelijk 30 dagen touwtje springen en je bouwt dat dan op met de tijd. Op dag 1 is het heel makkelijk 30 seconden zelf ben ik iemand die heel veel van sporten hou! Ik ga 1 of 2 keer per week na de sportschool af en toe ga ik een stukje joggen en het liefst doe ik nog veel meer. Nu ik meer tijd heb om te sporten ben ik heel blij en lijkt het mij leuk om mee te doen aan deze challenge. De meeste mensen zijn hier al 2 dagen mee begonnen maar ik zie het nu pas dus vandaag is voor mij dag 1. Ik doe mee met deze challenge en ik ga na de tijd nog een artikel maken hoe het is gegaan, wat voor effect het had en gewoon een terugblik. Omdat, ik later ben begonnen hou ik in een schriftje de dagen bij. Doen jullie mee met deze challenge? X Michelle.

maandag 2 juni 2014

Shoplog primark


In mijn vlog had ik verteld dat ik naar de Primark ging in Nijmegen dus besloot ik om een shoplog op te nemen. Ik heb niet heel veel gekocht maar het leek mij leuk om het te laten zien! Liefs Michelle 

zondag 1 juni 2014

Vlog #11



Hoi, vandaag heb ik voor jullie een vlog. De vlog is 1 dag later online omdat ik zaterdag heel de dag moest werken. Deze vlog bevat veel sfeerbeelden met bloemen en mijn leukerd Nijntje. Vanaf nu stop ik een poosje met dagelijks vloggen er komen tussendoor wel vlogjes maar ook normale video's. X